Preamplificator de microfon cu zgomot redus

Preamplificator de microfon cu zgomot redus 

Acest preamplificator de microfon, convenţional, este adecvat în special pentru conectarea microfoanelor cu rezistenţă ohmică redusă; el se distinge printr-un domeniu larg de funcţionare şi un zgomot redus. Amplificarea maximă este de circa 200; ea poate fi adaptată la valoarea semnalului dat de microfon cu ajutorul rezistenţei R3.
Zgomotul scăzut depinde, între altele, de acordul precis al impedanÅ£ei de intrare. Rezultatele optime sunt, din acest motiv, de aÅŸteptat numai atunci când impedanÅ£a microfonului este cuprinsă între 500 ÅŸi 600  Î©. La microfoanele de 200  Î©, R4 trebuie redus la 220  Î©, în timp ce C1 capătă valoarera de 4p7.
Cine vrea să „scoată totul" din montaj, poate utiliza rezistenÅ£e cu peliculă metalică pentru R3 ... R6, iar pentru condensatorul C1, mai multe condensatoare MKM conectate în paralel.
Alte câteva date tehnice: cu un semnal de intrare de 3 mV (tensiune vârf la vârf), a fost măsurată o tensiune de ieşire de 800 mV tensiune vârf la vârf). Tensiunea maximă de ieşire măsoară 10 Vw; la intrare sunt necesari 50 mVw- Domeniul de frecvenţe variază liniar între 50 Hz şi 100 kHz.

Preamplificator de microfon cu zgomot redus

Etichete:

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.