Amplificator mono cu tda2050 30W




Un amplificator rului construit cu ajutorul deja celebului integrat TDA2050.
Este un amplificator HI-FI de mare putere,cu distorsiune redusa si protectie la scurt circuit.Acesta are 5 pini si este foarte usor de configurat avand nevoie de foarte putine piese aditionale.Acesta functioneaza cu o sursa de alimentare simetrica de pana la +- 25V.Aceste atuuri il face ideal pentru cineva care vrea sa construiasca un amplificator simplu,care nu costa mult,care are piese ce se gasesc usor si care prezinta si niste caracteristici acustice deosebite.

Aici aveti schema amplificatorului:

Lista de componente:

Si asezarea pe placa a compontelor:



Acest proiect este din pacate pentru un amplificator Mono.Cei ce dorest o versiune stereo i-mi pot solicita acest lucru la comentarii si voi incarca si versiunea stereo.
Chiar si asa amplificatorul este ideal de folosit pentru o boxa activa insa pentru aceasta este recomandat sa se foloseasca impreuna cu un preamplificator pentru eficienta maxima.
Spor la construit si tinem legatura la comentarii.Numai de bine...

Amplificator mono cu tda2050 30W

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.