Mixer 4 canale cu IC SSM2024


Mixerul este dezvoltat in jurul a 4 amplificatoare transconductanta comandate in curent, continute in integratul SSM2024, produs de Precision Monolithics Inc. ( PMI ).
Cu valorile componentelor date in schema semnalul nominal de intrare este de 1V. La acest nivel, distorsiunile sunt de circa 1%, iar la niveluri mai scazute nu depasesc 0.3%.
La o valoare de 10K pt R1 – R4, CCA-urile sunt blocate daca potentialul intrarilor de control este sub 200mV iar tensiunea de control maxima trebuie sa fie de 5.5V.
Integratul SSM2024 lucreaza satisfacator la o tensiune de alimentare cuprinsa intra 9 si 18V, insa cele mai bune rezultate se obtin la +-15V.

mixer 4 canale

Etichete:

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.