Amplificator audio 2X30W cu TDA7377


Un amplificator integrat simplu, care poate fi asamblat fara efort în câteva ore și implementat într-un sistem pentru auto sau acasă, cu capacitatea de a se conecta la MP3 player, laptopuri.
Este un amplificator de clasa AB care poate si folofit in mai multe configuratii de punte :Quad, stereo punte sau 2.1.
La configuratia quad puterea de iesire pe canal este de 6Wcand se foloseste un difuzor pe 4 ohmi iar in cazul folosirii unui difuzor de 2 ohmi puterea de iesire ajunge la 10w pe canal.
Versiunea in punte Stereo 2.0 sau 2.1(stereo + subwoofer) se poate folosii numai cu difuzoare rare au impedanta de 4 ohmi.La tensiunea de alimentare de 14 V se obtine o putere in acest caz de 18-20W pe canal iar daca alimentam cu 18V ajungem la o putere de iesire  de 30W pe canal







Amplificator audio TDA7377

Trimiteți un comentariu

  1. Buna seara!se poate alimenta și de la o sursa de calculator?sau trebuie neapărat un transformator?curentul de alimentare trebuie vca sau vcd?la18v in configurație 2.1cati w va fi pe fiecare canal?mulțumesc pentru îngăduința și eventual pentru răspuns!

    RăspundețiȘtergere

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.