Amplificator audio de 200W cu STK4050


Prezentare generală :


Proiectul se bazează pe integratul hibrid  STK4050 ,circuitul fabricat de Sanyo pentru a construi un amplificator audio de înaltă calitate complet.
Despre proiect:
Are o putere maximă de ieșire de 200W si încorporează si un control al volumului. Alimentarea utilizată în circuit deja incorporata și din acest motiv, este nevoie de doar un transformator cu centru pentru Alimentarea circuitului. Sunetul are o calitate foarte bună și poate fi dovedită atunci când este utilizat în sintemele sorrowund de acasa, în computere și alte echipamente audio, poatet fi, de asemenea, folosit si ca amplificator de subwoofer.
Acesta poate fi considerat ca un pachet compact. Căldura generată în Amplificatoarele compacte este dispersata cu ușurință cu un radiator bun. Aceasta poate fi redusă prin asigurarea unui circuit de curent constant.
Boxele ar trebui să aibă 8 Ohmi iar pe intarare impedanta de 55K Ohmi.

Schema electrica:

Circuitul imprimat:


Modificari optionale:


Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.