Amplificator stereo de 3W cu integrat MAX7910


Descriere.

     In acest articol ste prezentată o diagramă de circuit amplificator stereo de 3W utilizând integratul MAX 7910. Acest circuit este ideal pentru aplicaÈ›ii audio de putere mică, cum ar fi playere CD portabile sau radio. Circuitul este proiectat strict ca în fiÈ™a tehnică È™i sa dovedit a fi foarte fiabil.
Circuitul integrat MAX9710 este un amplificator de putere audio stereo capabil să livreze 3W la impedanta de 4 Ohm.
     MAX9710 poate fi acÈ›ionat de la o singură sursă de alimentare de la 4.5V la 5.5V, ceea ce îl face ideal pentru aplicaÈ›ii portabile. De asemenea, integratul dispune de protecÈ›ie termică la suprasarcină.

Diagrama circuitului si lista pieselor.


Observatii.

  1. Utilizați o sursă de alimentare de 5 V pentru alimentarea circuitului.
  2. Dacă doriți să utilizați o baterie, utilizați o baterie de 6V cu o serie de diode IN 4007 la terminalul pozitiv al acesteia. Dioda va scădea 0,7 V și IC va primi ratingul de ~ 5V. Aceasta este doar o recomandare de siguranță.
  3. Asamblați circuitul pe un PCB de bună calitate.

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.