POLITICA SCHEMAELECTRICA.BLOGSPOT.RO

SCHEMAELECT|RICA.BLOGSPOT.RO doreste sa avertizeze ultilizatorii sa trateze cu atententie circuitele si aparatele electrice prezentate pe site in special pe cele care au parti expuse la atingerea directa sau indirecta sau pe cele care colosesc curenti electrici mari. Acestea pot provoca accidente sau chiar MOARTEA daca sunt manuite necorespunzator.
SCHEMAELECTRICA.BLOGSPOT.RO nu este responsabil pentru eventualele vatamari provocate de construirea si/sau utilizarea circuitelor prezentate.
Atentie sporita cand folositi in proiectele dumneavostra condensatori:Acestia pot exploda daca nu sunt folositi si manuiti corespunzator.rezistentele electrice pot degaja fum toxic,placile electronice pot lua foc.
Cand folositi scule si unelte pentru realizarea diferitelor proiecte asigurati-va ca acestea sunt in forma buna si izolate electric.
Daca unele operatiuni va depaseste aptitudinile sau cunostintele atunci trebuie sa va documentati mai intai despre partea de teorie si abea apoi sa va apucati de lucru.
Daca respectati normele minime de siguranata atunci cand lucrati cu componente electrice sau electornice totul poate fi in regula.
ORICE FACETI ESTE PE RASPUNDEREA DUMNEAVOASTRA SI SCHEMAELECTRICA.BLOGSPOT.RO NU I-SI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE

Trimiteți un comentariu

[blogger][facebook][disqus][spotim]

Abrriel

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-yq-rM9r2WT8/Whuh4MzPoMI/AAAAAAAASus/8VkwPgU1dZ0nKxOhi1KeZ9xseKAmBI5dgCK4BGAYYCw/s1600/SE_Antet.png} Descrierea Autorului {facebook#https://www.facebook.com/SchemeElectrice/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Un produs Blogger.